Юлію Вусенко хочуть зняти з посади секретаря Луцькради

15 Березня 2017, 13:17
1343

Депутати міської ради пропонують винести на розгляд позачергової сесії питання про дострокове припинення повноважень секретаря міської ради Юлії Вусенко

Відповідну пропозицію озвучив голова фракції УКРОП Ігор Поліщук на засіданні сесії у середу, 15 березня. 

Нагадаємо, у міській раді продовжується засідання 19-ї позачергової сесії

Депутати внесли зміни до порядку денного та, окрім питання про припинення повноважень міського голови Миколи Романюка у зв’язку з його смертю, винесли проект рішення про підтримку блокади ОРДЛО. 

Ще одну пропозицію при формуванні порядку денного вніс Ігор Поліщук. Він пропонує перед питанням про припинення повноважень міського голови, розглянути проект рішення про припинення повноважень секретаря ради. 

Натомість Юлія Вусенко ставити пропозицію на голосування відмовилася.

Вона стверджує, що при розгляді цього питання на депутатській комісії з питань депутатської діяльності, етики та регламенту ухвалили винести цей проект рішення на найближче засідання сесії ради. За словами Юлії Вусенко, оскільки в той час в роботі 19-ї сесії була оголошена перерва, то наступне засідання – не 19-те, а 20-те. 

«Її я не можу поставити на голосування, бо комісія визначила, на яке засідання має бути винесене питання», – зазначила секретар ради. 

Натомість Ігор Поліщук стверджує – Вусенко маніпулює регламентом: «Я вас застерігаю від маніпулюванням регламентом. Ця сесія є найближчою, яка відбувається після засідання комісії». 

За порядок денний сесії без питання про зняття з посади секретаря ради депутати не проголосували. Відтак у роботі ради оголосили чергову перерву.

 

Софія СІЧКУН

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром