Про «захоплення» будівлі ОДА у Луцьку говорили ті, хто діє за інструкціями з Росії, – Василь Грицак

15 Березня 2017, 07:53
2056

Під час брифінгу в Ужгороді 14 березня Голова Служби безпеки України Василь Грицак прокоментував ситуацію навколо нібито захопленої будівлі Волинської ОДА.

Очільник СБУ звернувся до присутніх з проханням не драматизувати ситуацію, адже це вигідно російським спецслужбам, повідомляє УНН.

«Щодо Волинської ОДА, я не бачив інформації, що її хтось захопив. Був один матеріал в інтернеті, про який мені доповіли, де показали це як захоплення... Ми нещодавно проводили брифінг, де в інструкціях, які надсилають російські куратори, говориться, що навіть якщо ви постояли біля якоїсь будівлі, то пишіть, що вже захопили. Тобто накручуйте ситуацію. Скажу з досвіду, що розбурхати ситуацію дуже легко, складно потім її вгамувати. Немає ніяких проблем. Ніхто нікого не побив. Люди мають право висловлювати свою громадянську позицію. Тому я прошу вас не драматизувати ситуацію...», — зазначив Василь Грицак.


Як раніше повідомляв «Район.Луцьк», 13 березня, після 19.00, активісти заблокували голову Волинської ОДА у «білому домі» і залишилися на ніч чекати звільнення затриманих.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром