На добудуву нової школи з ліфтами і басейном влада пообіцяла знайти майже 50 мільйонів

14 Березня 2017, 15:35
1600

Сьогодні, 14 березня,  оглянути будівництво школи № 27 в 55-му мікрорайоні м. Луцька завітали секретар міської ради Юлія Вусенко, перший заступник міського голови Тарас Яковлев, заступник міського голови Андрій Киця, голова постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови Алла Надточій.

Директор ТзОВ “Житлобуд-2” Леонід Стефанович поінформував про комплекс виконаних робіт. Тут триває будівництво не лише навчальних класів, гурткових, актового залу, бібліотеки, медичного блоку та інших необхідних для школи приміщень, але й 25-метрового басейну. А ще у новій школі будуть встановлені два пасажирських ліфти, інформує прес- служба Луцької міської ради.

Леонід Стефанович зауважив, що для добудови школи необхідно 40 мільйонів гривень та 8 мільйонів гривень на обладнання. За умови, що ці кошти будуть виділені, то директор ТзОВ “Житлобуд-2” пообіцяв ввести школу в експлуатацію до 1 вересня цього року. Він зауважив, що уже практично завершені зовнішні роботи. Нині тривають внутрішньо-оздоблювальні роботи.

Тривають роботи і у приміщенні басейну. Уже зведена чаша басейну, яку заповнили водою для перевірки. Також на подвір'ї школи частково вкладена бруківка.

Леонід Стефанович зауважив, що будувати спортивний зал можна й після введення в експлуатацію основного приміщення школи.

Секретар міської ради Юлія Вусенко залишилася задоволена побаченим. За її словами, це буде нова сучасна школа. Для мешканців 55-го мікрорайону – гарний подарунок, адже їхнім дітям не прийдеться далеко і довго добиратися до навчального закладу. Вона наголосила, що міська влада намагатиметься віднайти кошти, аби завершити будівництво до 1 вересня.


















 

 

Коментарі
14 Березня 2017, 17:47
Нафіга там ліфти? Шоб школота каталася всю перерву вверх-вниз?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39