Автопробіг, панахида та квіти: День добровольця вперше відбувся у Луцьку

14 Березня 2017, 13:41
2083

У Луцьку вперше пройшли заходи, присвячені Дню добровольця.

З 10:00 у вівторок,  14 березня, у центрі міста почали збиратися активісти та військові. У Свято-Троїцькому кафедральному соборі відбулося нагородження волонтерів та добровольців-учасників АТО.

Опісля учасники дійства прийшли до Стели Героїв Майдану, аби віддати шану загиблим героям. Відбулася панахида та покладання квітів за участі звичайних лучан, військових капеланів, бійців, волонтерів та посадовців міськради, зокрема секретаря Юлії Вусенко, заступника мера Сергія Григоренка та інших.

Пряма трансляція з майдану тут: Активісти зібралися, щоб далі вимагати затвердити торгівельну блокаду. ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ





1




1






Потому люди створили автомобільну колону і в такому ж складі вирушили на кладовище до села Гаразджа та попрямували до Алеї пам’яті Героїв України, які загинули в боротьбі з російсько-терористичними військами.  Там відбулося покладання квітів та молебень.

Більше фото та пряма трансляція тут: Гаразджа: вшанували загиблих добровольців



1

Більше фото очікуйте у нашій фотогалереї

Довідково: День українського добровольця — свято, що відзначається в Україні 14 березня. День установлений 17 січня 2017 року Верховною Радою України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості.

 

Передрук заборонено

 

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром