Гаразджа: вшанували загиблих добровольців

14 Березня 2017, 11:51
4963


На кладовищі в селі Гаразджа військові, активісти та інші небайдужі лучани вшановують пам'ять загибих військових.

Нагадаємо, через все місто проїхала автоколона з охочими вшанувати загиблих солдатів.

Станом на 11:23 колона з автопробігу приїхала в Гаразджу. Присутні близько 100 чоловік: попереду колони – військові капелани з прапорами. Є також добровольці, «десантники», «Айдар», ЗСУ, та представники «Варти порядку» в цивільному. Приїжджають також звичайні лучани з вінками. Люди шикуються, щоб централізовано зайти на кладовище.

Станом на 11:29 люди зайшли на кладовище та попрямували до Алеї пам’яті Героїв України, які загинули в боротьбі з російсько-терористичними військами. Тут спочиває 25 солдат. Переважна більшість – добровольці «Айдару» та 51-ї бригади. Проходить панахида.











Станом на 11:42 офіційну урочистості до Дня добровольця завершені. Відбулася панахида та покладання квітів на Алеї пам’яті Героїв України, які загинули в боротьбі з російсько-терористичними військами. Присутні віддали честь загиблим військовим і починають розходитися з кладовища, аби так само колоною повернутися в місто.

Станом на 12:07 колона  розділилася: добровольці, капелани та інші люди роз'їхалися, а активісти поїхали в Волинську  ОДА, аби як і обіцяли, прийти на 14:00 на сесію, аби далі вимагати від на законодавчому рівні затвердити торгівельну блокаду.




 

Фото та відео Богдана КОВАЛЯ

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром