Викинути сміття у місті – як зіграти в «Залишитися живим»

14 Березня 2017, 10:46
1951

Весна почалася, і кожен справжній господар почав прибирати наслідки зимового періоду. Гілки, сміття і просто непотрібні речі, які довго складувалися, виносяться на смітник.

На сторінці ProPolis у Фейсбуці звертають увагу на зелені сміттєві блоки, як були встановлені в Луцьку минулого року.

«Частина цих сміттєвих блоків встановлена безпосередньо близько до дороги, але ніяким чином не пристосована для користування пішоходами. А саме пішки люди найчастіше викидають сміття в місті! Проте виконавців цих малих блоків, очевидно, не хвилювала безпека людей, які хочуть, щоб у їхній квартирі, будинку чи на території було чисто. Сьогодні до частини смітників неможливо добратися інакше, ніж вийти на дорогу. Тобто, звичайний процес викидання сміття, може перетворитися в гру "Залишитися живим"».







 

Тож для забезпечення безпеки лучан пропонується дещо модернізувати існуючі сміттєві блоки і реалізувати зручну експлуатацію як для населення, так і для працівників комунальних структур.

«Ми пропонуємо дозволити людям викидати сміття не виходячи на проїжджу частину і тим самим не піддаючи себе і своїх дітей небезпеці, а також виконати заходи пасивної безпеки для автомобілів і спецтехніки», – йдеться у дописі. 


 


 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром