Одну з вимог луцьких активістів виконали

14 Березня 2017, 08:51
1768

Правоохоронці відпустили затриманих в районі ст. Кривий Торець учасників блокади.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив начальник поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін, інформує «112 Україна»

«Станом на сьогоднішній ранок усі вони відпущені. Жоден з них не має тілесних ушкоджень», – повідомив В'ячеслав Аброськін.

Він зазначив, що з 45 затриманих учасників блокади тільки вісім чоловік брали участь в антитерористичній операції, а шестеро були раніше засудженими за кримінальні правопорушення. «Один із затриманих - житель Житомирської області, раніше був засуджений за вбивство. Провів у місцях позбавлення волі 9 років, вийшов на свободу в 2013 році», – заявив Аброськін.

Глава Нацполиции в Донецькій області також зазначив, що, за словами самих учасників блокади, деяких людей на редут завозили централізовано, забезпечували грішми і обіцяли плату за тритижневе чергування на редуті - 400 гривень на добу.

Нагадаємо, що активісти у Луцьку висували три основні вимоги до влади: звільнити затриманих «блокадників»,звільнити з посади самого Аброськіна і підтримати блокаду на державному рівні.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром