Центр: пограбували кіностудію «Волинь»

13 Березня 2017, 21:07
3253 Джерело: volyn-museum.com.ua

З Музею історії кінематографії та фотомистецтва при аматорській кіностудії поцупили експонати.

Зловмисники проникли у приміщення, що знаходиться за адресою проспект Волі, 3, з п’ятниці на суботу 11 березня. Злодії розкололи серцевину замка і розбили навісний замок на гратах. 

Як розповів для Район.Луцьк режисер кіностудії Павло Лісівненко, з приміщення кіностудії винесли кілька старих фотоапаратів, кінопроекторів, а також особисті речі режисера. 

Передрук заборонено.

Коментарі
13 Березня 2017, 23:58
Пам'ятаю часи, коли в кіностудії збиралося багато творчих неординарних особистостей різних сфер. Всі знаходили між собою спільну мову, ділилися новинами, обговорювали їх, сперечалися, сміялися і плакали разом! Скільки там було випито чаю!!! А саме основне їх туди тягнуло! А останні 5-7 років все пішло прахом, а останні роки покрилося пліснявою. Шкода, що працівникам, які там працюють на державних зарплатах, їх керівництву, волинській культурі це все було до лампочки!!! Це міг би бути прекрасний музей історії кіномистецтва в м.Луцьку, куди б при хорошій рекламі та догляді приходили б туристи, екскурсанти, з часом можна було б продавати квитки і заробляти гроші! ДЕ ТИ ВОЛИНСЬКА КУЛЬТУРО???
14 Березня 2017, 00:35
яка культура, це фейк маразматиків алкоголіків у вишиванках що подавилися варениками
14 Березня 2017, 02:04
Прошу колег-депутатів Луцької міськради створити робочу комісію щодо перевірки діяльності кіностудії &quot;Волинь&quot;. Інакше за рік там вже нічого не залишиться, а міг би бути чудовий муніципальний музей історії кіно, просто у центрі Луцька. Саме про такий і мріяв хранитель кінораритетів Борис Ревенко. Про своєрідну родзвинку для мислячих кінотуристів. <br/>Шкода, що кіностудію &quot;Волинь&quot; занедбали, майже знищили. Радісно, що ми встигли застати там кращі часи, НЕ ПОКРИТІ ПЛІСНЯВОЮ, розпочати шлях в нове українське кіно (яке нашій модерній нації ще треба народити, здобути, виплекати)...
14 Березня 2017, 03:05
а де гарантія, що самі депутати не поклали око на підвальчик у центрі луцька? чи якийсь бізнесюк????? непоганий там би вийшов ресторанчик у київському стилі)))))))))))... а старий технічний мотлох просто потрохи розсунуть бомжі чи найняті бізнесюками злодії. а кіноархів вашого улюбленого БОБа просто викинуть на смітник... ні, не історії. звичайний смітник. недолугі учні-пристосуванці Вова і Паша цьому мовчки посприяють. нащо культура тим більше аматорська у час великих змін і грошей(((((((((
14 Березня 2017, 03:08
ще забув Зозульку згадати. та теж недовго керувала.....те, що за сорок років створив Мойсей-Борис, розісрали байдужі засракулі і тіпа творчі викормиші
14 Березня 2017, 04:10
пане Валерію, я упевнена, що ні луцька влада, ні депутати не збираються заволодівати приміщенням кіностудії. бо вони не дуже цікавляться її діяльністю, існуванням)))))) і немає тут нічого катастрофічного, адже дбати про кіностудію мають спеціально уповноважені керівники відділів та управлінь. А от вони якраз і сидять тихо-тихо... Скільки вже тих кіноаматорів зосталось? Менше кіноаматорів, менше роботи. А зарплата з бюджету йде. З нашого з вами бюджету, тобто кишені....
14 Березня 2017, 04:17
І ще: експонати музею кіностудії - це не технічний мотлох - це справжні РАРИТЕТИ, які дуже дорого коштують сьогодні, і ще більше цінуватимуться взавтра. Борис ревенко це знав. Це кінотехнічні скарби. Це міг би бути супер-оригінальний музей на славу і до бюджету міста. Але над цим треба було керівництву культури працювати, не лише зарплату молодим режисерам-примарам виплачувати.
14 Березня 2017, 12:00
Так комісію створювати потрібно однозначно і інціювати звільнення з займаних державних посад та відкрити кримінальні справи на начальника управління культури Волині Валерія Дмитрука, директора навчально- методичного центру, якому підпорядковується кіностудія - Любов Рожнову, Павла Лісівненка - режисера кіностудії за недбале ставлення, нехлюйство, неуважність, невиконання своїх посадових обовязків у збереженні музею кіно, у доведенні до плісняви у кіностудії, за те що занедбали повністю аматорське кіномистецтво, яке мало б розвиватися саме у аматорській кіностудії &quot;Волинь&quot;.
15 Березня 2017, 03:10
може, трішки вже й перегнули Ви палку ініціативою усіх притягнути до відповідальності, та ще й кримінальної)))))))))))) алеаматорська кіностудія &quot;Волинь&quot; таки дійсно ПОМЕРЛА. З вини &quot;проФФесійних&quot; чиновників від культури, які кіно не дивляться. бо для цього треба бути мислячою, культурною людиною, осодистістю. а не просто етнографічними організмами на посадах.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром