У Верховній Раді пройде виставка робіт художника-атовця з Луцька

13 Березня 2017, 16:11
2080

З 13 по 17 березня 2017 року в кулуарах третього поверху адміністративного будинку Верховної Ради України проходитиме експозиція бійця-айдарівця з Луцька Руслана Кашаюка «З вірою до перемоги».

В експозиції – знімки побратимів, перенесені на скло, а також ангели-охоронці, інформує сайт Верховної Ради.

Руслан Кашаюк – боєць батальйону «Айдар». В час Революції Гідності був на Майдані, а в лютому 2014 року, коли розстрілювали майданівців, був на Інститутській. Там і отримав осколочне поранення. Проте це не зупинило його в намірі захищати нашу державу, тому в квітні того ж року він відправився на Схід.

Із зони бойових дій Руслан повернувся з підірваним здоров’ям, після контузії не міг говорити. Душевний спокій знайшов в мистецтві. Так, він почав малювати картини на склі з фотографій. Зображує на них не лише своїх побратимів, котрих знає, а й тих, кого ніколи не бачив.

В автора є серія картин «Айдар» та «Волонтери». Серед бійців, зображених на картинах, деяких вже немає в живих.

Своїм творінням автор допомагає іншим людям. Вже проводились благодійні виставки для збору коштів на лікування маленької дівчинки, а також для лікування свого побратима Олега Твердохліба.

Експозиція робіт бійця-айдарівця Руслана Кашаюка діятиме в кулуарах третього поверху адміністративного будинку Верховної Ради України за адресою: вул. М. Грушевського, 5 з 13 по 17 березня 2017 року.




 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром