Школу у Луцьку не добудовують з провини депутатів облради, – Гунчик

13 Березня 2017, 15:08
1678

За словами очільника Волині, бюджетна комісія облради стримує розвиток регіону, блокуючи кошти на добудову низки соціальних об'єктів в області і Луцьку.

Про це йшлося під час оперативної наради у голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчикапише «Волинська правда».

За словами очільника Волині, бюджетна комісія Волиньради не може зібратися та погодити розпорядження голови ОДА щодо освоєння коштів на добудову школи у Луцьку, дитсадка в Торчині та інших об`єктів. Ці кошти, каже Гунчик, спрямовуються не з обласного бюджету, а в рамках субвенції з місцевих бюджетів, втім депутати облради ніяк не можуть це питання погодити, мовляв, йдеться про кошти з обласної казни. До того ж обранці громади наголошують, що голова ОДА стримує розвиток громади.

Тому він закликав членів бюджетної комісії таки зібратися та розглянути питання і не спекулювати на цій темі. Якщо ж протягом двох тижнів комісія не погодить розпорядження, Володимир Гунчик пообіцяв «запустити» в дію розпорядження без погодження облради.
 
«Це субвенція з місцевих бюджетів, і мені не зрозуміло, чому комісія не погодила розпорядження голови ОДА, що дозволило би вже почати будівництво садочка в Торчині і школи в Луцьку... Я дуже хотів би, щоб цим питанням ніхто не спекулював і ЗМІ не писали, що голова ОДА стримує розвиток регіону – не стримує!», – наголосив Гунчик.

Нагадаємо, ЗОШ №13 у Луцьку пообіцяли добудувати після того, як відповідна петиція лучанки  за два дні зібрала більше трьохсот підписів.

 

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром