Юлія Вусенко може пройти до ВР через «договорняк Садового і Палиці», – ЗМІ

13 Березня 2017, 14:40
1872

Народний депутат від «Самопомочі» Олена Бабак заявила про рішення скласти свій мандат через «договорняки» між головою партії, мером Львова Андрієм Садовим та головою Волинської облради Ігорем Палицею.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст Дмитро Качура, інформує «Обозреватель».

«Договорняк між Садовим і Палицею вимальовується на Волині. Замість Бабак, яка раптом заявила про те, що їй до вподоби політична кар'єра, заходить у Раду нинішня в.о. мера Луцька Вусенко...», – написав він.

Як повідомляв «Район.Луцьк» Секретар та викoнуюча oбoв’язки Луцькoї міськoї ради Юлія Вусенкo прoхoдить дo парламенту за спискoм пoлітичнoї партії «Oб'єднання «Самoпoміч» замість Oлени Бабак, яка вирішила скласти свoї депутатські пoвнoваження.

У міськраді Луцька у партії «Укроп», яку в області очолює Палиця, є більшість. І зараз голова Волинської ОДА захотів взяти владу в місті під свій контроль шляхом впровадження людини з «Укропу» на посаду секретаря міськради.

Саме тому йому довелося вступити в «договірняк» із Садовим, який і примусив Бабак скласти мандат, щоб Вусенко зайшла в парламент і звільнила місце секретаря міськради для креатури Палиці.

Відповідно новий секретар автоматично стане в.о. мера міста.

Напередодні Бабак заявила, що для її рішення скласти мандат послужили «виключно особисті причини».

«Я вважаю, що мені треба змінити мою діяльність. Я не політик, я більше експерт. Для мене політична діяльність є складною, як для людини», – сказала вона.

Коментарі
14 Березня 2017, 12:45
Це БРЕХНЯ!!!!
14 Березня 2017, 14:27
Депутат НФ Ігор Гузь:<br/>- Особисто розмовляв із Альоною Бабак, її рішення жодним чином не пов’язано з подіями в Луцьку. Це її крок. Вона аргументує тим, що не може реалізувати свої ідеї у сфері житлового-комунального господарства, йде в експертне середовище.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром