Опублікували відео погоні за п’яним поліцейським

12 Березня 2017, 12:01
2124

Автомобіль з нетверезим водієм, який поліція намагалася зупинити на вулиці Набережній у Луцьку, затримали аж у Ківерцях після того, як той побив поліцейську машину. Після внутрішнього розслідування чоловіка можуть звільнити із правоохоронних органів.

Луцьким патрульним довелося оголошувати план-перехоплення, щоб затримати колегу із району, який кілька разів порушив правила дорожнього руху, - пише 5 канал.

Близько 100 км правоохоронець на нерозмитненій автівці утікав від переслідувачів. Гонитва завершилась лише тоді, коли йому заблокували виїзд, він протаранив авто патрульних і втратив контроль над кермуванням. Згодом з'ясувалося, що порушник – начальник Сектору реагування патрульної поліції Ківерцівського райвідділу поліції Віталій Алексюк. З ним була ще й його колега, теж нетвереза, дільничний офіцер.

Командир роти патрульної поліції Луцька Олександр Оліферчук розповів деталі: "Переслідування даного автомобіля тривало близько години, водій на дуже великій швидкості рухався – 150-180 км/год, – однак надалі був затриманий працівниками за допомогою нарядів "Цунамі". У зв'язку з тим, що автомобіль скоїв ДТП за участю патрульного автомобіля, була викликана слідчо-оперативна група Ківрцівського районного відділу та в подальшому передано по належності".

Керівництво Нацполіції Волині вже заявило, що проводить внутрішнє розслідування, після якого нічних порушників звільнять із правоохоронних органів.

 

Коментарі
12 Березня 2017, 22:18
Ківерці блін рулять тут п'яний мент там п'яний сільський голова
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром