Фінал наближається: оголосять переможців конкурсу графіки за мотивами серіалу «Гра престолів»

11 Березня 2017, 17:10
фото ілюстративне 1542 Джерело: Люкс
фото ілюстративне

У Луцьку нагородять авторів кращих графічних творів, створених за мотивами серіалу «Гра престолів». 

Захід відбудеться у четвер, 16 березня, о 16:00 у арт-кафе «Стоп-Кадр»,  вхід – вільний. 

Нагадаємо,  що учасниками конкурсу могли стати  художники і дизайнери, які мають досвід створення графічних творів, віком від 18 років.

Для участі у конкурсі учасники мали створити графічну роботу, адаптовану під А3-формат, яка відповідала б персонажам або архітектурно-ландшафтному середовищу серіалу.

Переможці конкурсу отримують грошові премії у трьох номінаціях.

Довідково: 

«Гра престолів» (Game of Thrones)  – американський телесеріал у жанрі фентезі, створений за мотивами циклу романів «Пісня льоду й полум'я» письменника Джорджа Мартіна. Дія «Гри престолів» відбувається у вигаданому світі, що нагадує середньовічну Європу, однак пори року в цьому світі тривають по кілька звичних земних років. У серіалі одночасно діє безліч персонажів і розвивається кілька пов'язаних один з одним сюжетних ліній та існують фантастичні істоти: дракони і білі блукачі, що є необмеженим джерелом натхнення для кращих художників світу.

Телесеріал отримав високі відгуки від глядацької аудиторії. Він став одним із найбільш великобюджетних проектів і є одним з найуспішнішим у сучасному телебаченні та найдорожчим в жанрі фентезі, який набув великої мегапопулярності у більш ніж 170 країн світу.

Організатори конкурсу:

CID MEDIA GROUP у партнерстві з галереєю сучасного мистецтва України «АРТ-КАФЕДРА».


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром