Лучан закликають прожити день без телефону

11 Березня 2017, 12:15
1991 Джерело: letsdoitukraine.org

Організатори «Let's do it Ukraine!» на Волині запрошують лучан, випробувати себе у флешмобі «Один день без телефону» та завітати на «Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку». 

Форум проходитиме 13 березня о 10:00 у приміщенні Волинської обласної бібліотеки для юнацтва (пр. Волі, 2) – повідомляють організатори. 

Захід має на меті залучення молоді до волонтерської діяльності. Він проводиться за підтримки Міністерства молоді та спорту України спільно з Молодіжним центром Волині. У форумі візьмуть участь: представники органів державної виконавчої влади, органи місцевого самоврядування, національні та закордонні інститути громадянського суспільства, активісти молодіжного громадського руху та інші.

«Волонтерська діяльність є однією з найбільш важливих, оскільки саме вона становить фундамент громадськості. За даними соціологічних досліджень, українці надають великого значення волонтерському руху в країні, тому що саме волонтери допомагають зміцненню миру та роблять наш світ кращим. Я впевнена, що даний форум допоможе волонтерам зрозуміти свою значущість, знайти однодумців, отримати нові знання та надихнутися на реалізацію нових проектів» – прокоментувала доцільність форуму президент організації «Let's do it Ukraine!» Юлія Мархел. 

Під час заходу учасники матимуть можливість дізнатися про особливості реалізації кращих національних та закордонних волонтерських проектів. До обговорення буде запропоновано ряд питань, як створити сприятливі умови для діяльності волонтерів.

Також розглянуть варіанти співробітництва між органами державної влади та громадськістю у галузі реалізації соціально-значущих ініціатив.

Більше про форум тут

Також організатори «Let's do it Ukraine!» на Волині запрошують лучан, лучанок та гостей міста випробувати себе у флешмобі «Один день без телефону».

Як стверджують ініціатори акції, користувач мобільного телефону перевіряє свій гаджет в середньому 150 разів на день. Ця статистика змушує замислитися. Напевно, кожен з нас чув щось про шкідливий вплив мобілки на організм? Пухлини мозку, негативний вплив на пам’ять, головні болі та запаморочення – це далеко не повний список проблем від користування даним гаджетом.

Більше інформації про флешмоб можна знайти у спільноті «Let's do it Ukraine!» на Волині

Довідково:

«Let's do it Ukraine!» – це громадська організація, частина міжнародного проекту «Let’s Do It, World!», який об’єднав вже 113 країн для того, щоб піклуватися про екологію та чистоту нашої планети. Крім «Всеукраїнського форуму взаємодії та розвитку», ГО «Let's do it Ukraine!» є організатором таких всеукраїнських проектів: наймасштабнішого прибирання країни, всеукраїнського екологічного фестивалю «ЧистоFest» та багатьох інших. Всім відома щорічна акція з прибирання проходить під гаслом «Зробимо Україну чистою разом!». Вона традиційно триває 1 день, включає в себе прибирання та благоустрій засмічених зелених зон та місць громадського відпочинку. Акція в Україні кожного року об’єднує понад мільйон українців, які в один день і в один час виходять разом на прибирання, розділяють сміття та здають його на переробку.


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром