У мережі з’явилося відео стеження за Юлією Вусенко

10 Березня 2017, 23:21
1866

Протягом кількох днів за секретарем Юлією Вусенко, іншими посадовцями міськради та народним депутатом Ігорем Лапіним стежили щонайменше два авто.

Про це йдеться в статті "Відеокамери, фото і стеження: "політика" по-луцьки" на ВолиньPost.

Про факт стеження громадськість почула 3 березня, а ще раніше, 2 березня, непрямий доказ цьому з'явився на сайті інформаційного агентства "Волинські новини" в матеріалі "Луцьк засинає, мафія прокидається...". З публікації можна зробити висновки, що невідомі незрозумілим чином опинялися поруч з народним депутатом Ігорем Лапіним у щонайменше двох місцях та фотографували людей, з якими він зустрічався. Чи підслуховували їх? Невідомо.

3 березня в ефірі ток-шоу "Протилежний погляд" секретар міської ради Юлія Вусенко робить заяву, яка виводить тему стеження в публічний простір.

"Якщо говорити про погрози, то на сьогоднішній день на мене чинять шалений тиск. За мною слідкують, їздять і я про це вже написала заяву у відповідні органи", - мовила Юлія Вусенко.

ВолиньPost надіслав запит у міську раду, щоб отримати відео з камер на будівлі муніципалітету, аби перевірити цю інформацію. Видання отримало відео, які підтверджують слова Вусенко. За нею і не тільки за нею стежили щонайменше два авто - біла Skoda Octavia (номерний знак АС 1480 ВТ) та сіра Skoda Octavia (номерний знак АС 5847 ВІ).

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром