Організацію Кварцяного виключать з Федерації футболу України

09 Березня 2017, 08:47
1435

Федерація футболу Волині під керівництвом Віталія Кварцяного буде виключена з ФФУ, а її місце займе нова волинська обласна федерація.

В кінці січня деякі дії Федерації футболу Волині та її президента Віталія Кварцяного були визнані неправомірними і викликали невдоволення у ФФУ. В результаті пізніше ФФУ призупинила членство ФФВ в своїх рядах і заморозила її фінансування, інформує Sport Arena.

У результаті конфлікт призвів до того, що ФФВ під керівництвом Кварцяного остаточно позбудеться членства в ФФУ і свого професійного статусу. За інформацією видання, на найближчому Конгресі ФФУ виключить зі своїх членів обласну федерацію, яка нині функціонує, і прийме до своїх лав новостворену. До нової обласної федерації перейдуть повноваження з проведення змагань під егідою ФФУ.

Таке рішення буде прийнято в зв'язку з тим, що чинне керівництво ФФВ не виправило юридичні порушення, пов'язані з неправомірністю скликання позачергової конференції Волинської федерації. Тоді з лав ФФВ виключили кілька районних федерацій, які опонують Кварцяному. Крім того, ФФУ попереджала про регламентні порушення керівництво Волинського футболу, але ці попередження були проігноровані.

Коментарі
09 Березня 2017, 11:09
Його місце в Ліпінах
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром