Чотирилапим і двоногим влаштували спільну фотосесію до свята Весни

08 Березня 2017, 17:13
5542

«Замість квіточки – собачка»: під таким гаслом до свята весни провели фотосесію працівники та волонтери КП «Ласка».

На фотосесію з собачками прийшли відомі люди Луцька з різних сфер: шоу-бізнеса, політики, телеведучі, актори, майстри краси. Всі вони весело позували разом із тваринами для волонтера Ірини Ільчук, яка до кожного учасника – чотирилапого чи двоногого – шукала свій підхід і правильний кадр.

– Яким би не був ідеальний притулок, кожна тварина хоче мати справжню люблячу родину, тому ми хочемо прилаштувати якомога більше тварин , – розповідає Дана Новарчук. – Фото вийшли напрочуд цікаві, дивіться самі і вибирайте собі улюбленця.

2

Директор «Ласки» коротко описала кожну «фотомодель»:

Флінт має ваду з ніжкою, ми його таким підібрали, лапка вже давно так зрослась, тому він буде накульгувати все життя, проте це не заважає йому бути грайливим і надзвичайно добрим. Щоправда, людям похилого віку важко буде справитись з його активністю. Йому підійде молода пара або велика родина.

Елі – маленька ніжна красуня для родини, де є діти, вона буде бавитись з малечею і відганяти дзвінким голосочком чужих.

Жустін – мила дівчинка і неймовірно красива, десь у родині у неї були тер‘єри.

Емі – дуже позитивна і лагідна, підходить для кожної родини, вона буде любити усю сім‘ю, аби тільки її взяли додому.

Лахматик – хлопчик-виважений джентельмен. Він уособлення лідера і ватажка, він знає краще за нас, людей, як правильно все робити. Він поведе господаря на прогулянку, а не навпаки. Підкаже в якому напрямку і куди йти, але обов’язково озиратиметься, непомітно, чи господар ніде не подівся і чи з ним усе гаразд. При необхідності Лахматик віддасть життя за родину, яка візьме його до себе.

Ось такі претенденти на прилаштування взяли участь у цій фотосесії, але на КП «Ласка» є також інші: 300 оченят чекають на Вас. Адже песик чи котик набагато кращий подарунок за квітку, яка принесе радість на мить і зів‘яне, а чотирилапий друг прикрасить Ваше життя на роки і наповнить його щастям.

Дмитро Мельничук – актор Драмтеатру з собачкою Жустін:







 

Дана Новарчук – директор КП «Ласка» і Катерина П‘ятачук – модель, зоозахисник, волонтер КП «Ласка» – з собачкою Емі:

1

1

1

2

2



 

Олег Колесниченко –  організатор концертів для зірок із собачкою  Елі:



1


 

Галина Падалко – телеведуча з собачкою Жустін:







 

Олександр Шараєв – директор ТзОВ «ЛКПФ», член виконкому із собачкою Емі:

1

1

1

1

 

Тетяна Демідова – волонтер КП «Ласка» – з собачкою Лахматик:

1

1







 

Любов Примакова – власниця салону краси, Едуард Примаков – майстер креативного фарбування – з собачкою Філіпом:







 

Коментарі
08 Березня 2017, 20:20
Позитивненько)
08 Березня 2017, 21:38
Дана Новарчук та її збочена команда ! Фото нездалих кобелів та облізлих сук !!! Команда розносчиків сказу, лептоспірозу, трихофтії,та куча інших !
08 Березня 2017, 21:57
дійсно фото на 8 березня !!!!..........якоюсь збоченістю потянуло!!! хоча ..Собаки винні більш ніж у 99% випадках захворювань людей на сказ. Щорічно на планеті від сказу вмирають від 55 до 70 тисяч людей , так що вперед збочені любителі бездомних псів !
08 Березня 2017, 23:34
Здається читачі забули про існування вакцинації від сказу та інших небезпечних хвороб і живуть десь на рівні 19 століття .
09 Березня 2017, 00:39
Ви молодці!!!! Не зважайте на заздрісників! А песикам бажаю знайти хороші і люблячі сімї!!!
09 Березня 2017, 01:58
Лучше быть "збоченим любителем бездомних псiв", чем таким хамлом, как люди писавшие коментарии выше. И кстати, "сказ" переносят не только собаки.
09 Березня 2017, 02:28
По-перше, не &quot;лозунг&quot;, а &quot;гасло&quot;, а подруге, у слові &quot;замість&quot; пропустили літеру &quot;і&quot;!<br/>...Хоча... які фото - такий і текст...
09 Березня 2017, 04:48
Як круто
09 Березня 2017, 10:21
А у Дмитра Мельничука і Галини Падалко спільна собака???)
12 Березня 2017, 04:00
Молодці!!! Не звертайте увагу на всяких ідіотів міста Луцька, адже критикувати і обливати людей брудом це набато простіше ніж зробити дійсно хорошу справу! :-)
17 Березня 2017, 12:26
&lt;p&gt;Люди, які висловилися в коментарі на початку статті, то скоріше у вас сказ і ви його переносите оточуючим! Самі навіть і пальцем не поворухнуть, щоб вирішити проблему з безпритульними тваринами, тільки тут під постами пи*діти вмієте про людей, які хоч щось роблять, для вирішення цієї проблеми! Було б менше таких гнилих людей, було б і менше бездомних тварин!&lt;br /&gt; Я впевнена, такі як ви, при перших побутових проблемах, викидаєте своїх домашніх улюбленців на вулицю, від чого вони і стають бездомними, яких ви описали!&lt;/p&gt;
17 Березня 2017, 15:47
До попереднього свого коменту... <br/>Ой, вибачте, не побачила, що собаки не мають господарів...
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром