Іноземні волонтери просяться в луцькі сім‘ї

22 Жовтня 2015, 17:27
3540

Міжнародна організація AIESEC, що вже рік функціонує у Луцьку, розпочинає організацію вхідних волонтерських стажувань у рамках проекту «Світ без кордонів».

Організатори сподіваються запросити до нашого міста близько десяти іноземних волонтерів, аби вони поділилися своїм досвідом і ознайомилися з культурою Луцька та України загалом.

Лучанам надається можливість взяти участь у програмі «Host Family» та прийняти у свою сім'ю іноземного стажера.

«Програма передбачає лише проживання волонтера у родинні,  проте коли сім’я виявить бажання,  то може представити іноземному гостю і інші послуги,  наприклад безплатне харчування», – розповіла член організації AIESEC Вікторія Бабій.

Сім'ї, які приймуть до себе іноземця, матимуть змогу під час особистого спілкування отримати нові знання про культуру та мову батьківщини гостя.

Також програмою «Світ без кордонів» передбачена співпраця з фірмами Луцька. В умовах співробітництва зазначається, що фірма бере на себе оплату занять, які волонтер проводитиме з дітьми працівників підприємства. Як розповідають організатори, ціна занять буде не великою – 25 гривень за дитину.

«Кожне  заняття буде проводитися близько трьох годин, проте вивчення нової інформації триватиме всього 40 хвилин. Решта часу – пізнавальні ігри», – зазначила Вікторія.

Програма розпочнеться 21 грудня та триватиме до кінця січня.

Для того, аби взяти участь чи дізнатись більше про «Host Family», потрібно заповнити аплікаційну форму.

Зв’язатися з керівником проекту можна телефоном: 093 690-89-43 – Ольга Вишняк.

ДОВІДКОВО.

AIESEC – це міжнародна аполітична, неприбуткова молодіжна організація, що надає можливість молоді віднайти та розвинути свій потенціал для здійснення позитивного впливу на суспільство. Організація об'єднує 86 тисяч молодих людей в 124 країнах світу та співпрацює із більше ніж 2400 університетами. На міжнародній арені AIESEC з 1948 року, а в Україні існує понад 20 років. У Луцьку, зокрема, організація функціонує лише рік, проте за цей час вдалось досягнути чимало результатів.


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром