Продуктів у дитсадках вистачить лише до кінця тижня

07 Березня 2017, 14:06
1598

Продуктів, придбаних за вже підписаними договорами, для харчування дітей у ДНЗ Луцька вистачить лише до кінця цього тижня, тож членів виконкому просять передбачити 370 тисяч на придбання продуктів харчування у подальшому.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 7 березня, повідомляє видання «Волинські новини».

Директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова повідомила, що в управлінні освіти просять передбачити 370,2 тисячі гривень на придбання продуктів харчування (яєць та масла) для ДНЗ міста.

Начальник управління освіти міськради Олег Гребенюк повідомив, що два тендери не відбулися, тож оголосили третій тендер. Попередні тендери, з його слів, не відбулися, тому що учасники не надали документації з підтвердження якості продукції. Йдеться про дотримання вимог до якості дитячого харчування.

З його слів, ціни на продукти нестабільні, тож ніхто з підприємців не хоче зв’язуватися з договірними умовами на довгий термін. Наразі підписали 13 договорів, ще 6 перебувають в роботі, 2 будуть підписані. Посадовець повідомив, що закупленого раніше масла вистачить для дитячих садочків до кінця цього тижня.

Отже, члени комісії рекомендували членам виконкому підтримати виділення коштів на закупівлю харчування для вихованців дитячих садків.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром