У Княгининку школярів покусали бродячі собаки

07 Березня 2017, 13:00
1649

Працівники КП «Ласка» упіймали трьох собак, які тероризували школярів у селі Княгининок.

Про це Інформаційному агентству «Волинські Новини» повідомила директор підприємства Дана Новарчук.

Із її слів, учора працівники виїжджали за викликом до села Княгининок. З’ясувалося, що ще минулого тижня на території школи сталася НП: школярів покусали бродячі собаки, які прибилися до території школи і не пускали їх. Тож у п’ятницю наприкінці дня на КП «Ласка» зателефонували з села і просили приїхати.

«Нам сказали, що постраждали десятки школярів. Виявилося, що цих собак хтось прикормив на території. А вони були навчені охороняти. Тож нападали на учнів, захищаючи територію», – розповіла Дана Новарчук.

Вона також повідомила, що ловці прибули до школи в понеділок. Упіймали трьох собак, яких зараз помістили в ізолятор, щоб з’ясувати, чи не хворі тварини сказ. Щоправда, оглянувши візуально, каже Новарчук, можна сказати, що собаки не агресивні, а їх поведінка мотивована тим, що тварини охороняли територію, де їх підгодовували.

Якщо тварини виявляться здоровими, їх стерилізують і шукатимуть їм нових господарів.

 

Коментарі
07 Березня 2017, 22:27
Нехай працівники "Ласки" заїдуть також і у Рокині, що неподалік. Тут їм роботи непочатий край. Бродячих собак тут стільки, що не має уже куропаток, пташок. Скоро зникнуть і білочки, які облюбували рокинівські парки.
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром