П’яна лучанка побила патрульну поліцейську

06 Березня 2017, 22:42
3515

Учора, близько 16 години, екіпаж помітив, як за кермо автомобіля по вулиці Сверстюка жінка сіла за кермо з підозрою на стан алкогольного сп’яніння.

Патрульні зупинили транспортний засіб, - повідомляють у луцькій поліції.

Водійка відмовлялась представлятись і надавати документи, не реагувала на законні вимоги патрульних та всіляко перешкоджала їхній роботі.

Громадянка не могла зрозуміти, що патрульні виконують свою роботу і, якщо є така підозра, повинні перевірити її на вміст алкоголю в крові.

Невдовзі до місця події під’їхали сторонні особи, які втрутились у процес затримання, почали конфліктувати з полісменами, погрожували їм, спричиняли штовханину, шарпали за формений одяг.

Водійка тим часом почала втікати, її затримали та, врешті, посадили до службового автомобіля.

Під час події патрульній було завдано легких ушкоджень, вона зараз перебуває на лікарняному, життю й здоров’ю нічого не загрожує. По цьому факту написана відповідна заява, ведеться слідство.

На громадянку, яка поводилась незрозуміло та агресивно щодо інспекторів, склали протокол за злісну непокору правоохоронцям та винесли постанову за керування без належних документів.

 

Коментарі
09 Березня 2017, 11:53
Ім'я "героїні" - Рожанська Галина Іванівна. Лікар-невролог Луцької міської клінічної лікарні (Луцьк, пр.Відродження, 13).
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром