Мистецька терапія: поранені бійці переглянули комедійну виставу про кохання по-італійськи

05 Березня 2017, 14:40
1642

Волинські бійці, які проходять реабілітацію після війни на сході України в обласному госпіталі інвалідів, мали можливість побачити комедійну виставу «І тільки смерть розлучить нас».

Бійці побували на показі вистави в рамках благодійного проекту «Мистецька терапія», що реалізовує обласний благодійний фонд «Рідна Волинь» за сприяння заслуженого діяча мистецтв України Віталія Іваницького – повідомляють організатори. 

У комедійному любовному трилері волинські солдати побачили чудову акторську гру іменитих киян, народних улюбленців – народного артиста України Остапа Ступку, відомого театрального актора і зірку серіалів «Ко мне, Мухтар», «Жіноча інтуїція-2» Костянтина Костишина та зірку серіалів «Коли ми вдома», «Слуга народу» і «Родичі» – Катерину Кістень.

Солдати, разом з усіма глядачами, бурхливими оплесками нагороджували «зіркових» акторів, які майстерно демонстрували своє артистичне мистецтво і професійною грою дарували веселий настрій та духовно сприяли покращенню їхнього психологічного стану.

Усі бійці, які побували на виставі, отримали заряд хорошого настрою і позитивної енергії, що вселяє віру у покращення їхнього здоров’я та дієво і позитивно допомагає їм відновлювати душевну рівновагу.

Читайте також: «Я тебе ненавиджу, але я тебе хочу» – лучанам показали любовний трилер. 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром