«Я тебе ненавиджу, але я тебе хочу» – лучанам показали любовний трилер

05 Березня 2017, 11:46
1917

Ураган пристрастей, гаряче, як вогонь, кохання та справжній італійський гумор принесла до Луцька комедія у двох діях «І тільки смерть розлучить нас».

Гостросюжетний спектакль за п'єсою знаменитого італійського драматурга Альдо Ніколаї поставив відомий український режисер Валерій Астахов у  співпраці з художнім керівником Євгеном Паперним та продюсером Олегом Шпанчуком

Постановка зібрала повний зал глядачів Палацу культури міста. Особливого шарму додавав блискучий акторський склад. Головні роді виконали: народний артист України Остап Ступка, зірка серіалів «Коли ми вдома», «Слуга народу» і «Родичі»

Катерина Кістень та відомий театральний актор і зірка серіалів «Ко мне, Мухтар», «Жіноча інтуїція-2» Костянтин Костишин. 

Бруно і Єва випадково зустрілись на одному з пляжів. Чоловік, приїхавши відпочити, навіть не підозрював, що ця поїздка може виявитись для нього фатальною. З перших хвилин між героями виник непростий конфлікт, який тривав протягом всієї вистави та створював інтригу.

Завдяки жіночим хитрощам, головна героїня Єва таки закохала у себе Бруно. Їх почуття виявлялись по-різному – від пристрасті до ніжних обіймів у ліжку. У кожній репліці, у кожному діалозі вистави присутня жагуча суміш сатири та іронії.

Особливо глядачам сподобалася суперечлива фраза героя Костишина: «Я тебе ненавиджу, але я тебе хочу».

Єва увійшла в життя Бруно через ретельно спланований план вбивства власного чоловіка Маріо (його зіграв Остап Ступка). Проте, після знайомства, Маріо та Бруно стають справжніми друзями. 

У фіналі любовного трилеру все-таки стається неочікувана смерть – помирає головна героїня. А чоловіки зі «смутком» на обличчі приносять до статуї квіти й апельсин.

П’єса дійсно гумористична. Сам автор зазначає, що ніколи не розлучався з театральним гумором:  

«Мені ніколи не було нудно, тому що я завжди знав, чим зайняти себе. У мене була і є чарівна іграшка, яка складає мені компанію, — це театр».

 

Текст  Марії ВАВРИНЮК

Фото Романа ДОМБРОВСЬКОГО


















 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром