Агенти змін: активних лучан запрошують на форум громадських ініціатив

05 Березня 2017, 10:50
1926 Джерело: phasetwolearning.com

Громадська організація «Інша Освіта» та спілка MitOst e.V. запрошують професіоналів з різних сфер до участі у п’ятому форумі «UkraineLab: Лабораторія сталості для громадських ініціатив та культури».

Форум відбудеться 27 по 30 квітня 2017 року в Херсоні – повідомляють організатори. 

Він стане своєрідною лабораторією сталості. Обговорюючи та випробовуючи різні інструменти і сценарії, ми прагнемо разом з гравцями громадянського суспільства й культури проаналізувати свій «профіль сталості» та сформулювати власний «рецепт довголіття».

Першочерговою метою форуму є якісне мережування й обмін досвідом між учасниками. Тому програма створює рівні можливості як для включення їхнього досвіду, так і для експертних думок.

Форум поєднує різні формати: ярмарок організацій, робочі групи, практичні майстер-класи, індивідуальне спілкування, експертні розмови тощо. Окремі частини програми відбуватимуться на різних локаціях міста. Програма форуму також буде доповнена вечірніми пропозиціями для продуктивного мережування й гарного настрою.

Програма форуму за посиланням

До участі у форумі UkraineLab в Херсоні запрошуються 80 представників неприбуткових організацій, соціально відповідального бізнесу, освіти, державних структур та сфери медіа, які працюють задля розвитку громадянського суспільства та культури в Україні й шукають ідеї та інструменти для ефективної та сталої діяльності.

Цей форум для тих, хто:

  • відчуває потребу поспілкуватися з колегами та вийти за межі звичного кола, щоб перейняти зовнішній досвід;
  • чітко бачить особисті та організаційні цілі участі у форумі;
  • цінує якісне рівноправне партнерство та сприймає форум як майданчик для співпраці;
  • готовий/-а співтворити програму форуму;
  • зацікавлений/-а в середньо- та довгостроковій перспективі бути активною частиною мережі UkraineLab.

Щоб взяти участь у форумі, потрібно до 30 березня заповнити заявку за посиланням, а також перерахувати організаційний внесок в розмірі 200 грн (у разі відмови від участі внесок не повертається).

Учасниками/цями форуму стануть ті перші 80 осіб, які зареєструються на участь у форумі та вчасно сплатять організаційний внесок.

Фінансові умови участі:

Організатори забезпечують учасникам/цям проживання та харчування протягом чотирьох днів форуму, насичену навчальну та культурну програму, а також всі супровідні навчальні матеріали. Транспортні витрати учасники/ці покривають самостійно.

В разі скрутної фінансової ситуації потенційні учасники/ці форуму можуть подати заявку на звільнення від організаційного внеску за цим посиланням (goo.gl/kSs8qR). Перевага надаватиметься постійним членам і членкиням мережі, а також потенційним учасникам/цям із переконливою мотивацією та об’єктивною неспроможністю самостійно покрити організаційний внесок.

Довідково:

UkraineLab – це міждисциплінарна та міжсекторна мережа для агентів змін і мозковий центр, де народжуються інновативні рішення для громадянського суспільства й культури України. За два роки діяльності програми до мережі приєдналися близько 300 професіоналів та агентів змін з України та інших країн Європи, було проведено 4 форуми та підтримано близько 50 мобільностей між учасниками мережі.

У 2017 році програма UkraineLab складатиметься з двох форумів та програми мобільностей для учасників мережі. На першому форумі в Херсоні ми заглибимося в тему сталості. Завершальний форум програми UkraineLab відбудеться у вересні в Івано-Франківську і створить платформу для зустрічі професіоналів з мереж UkraineLab та Social Impact Days задля практичного дослідження інноваційних екосистем та потенціалу ревіталізаційних проектів для міст України.

З українського боку програму UkraineLаb реалізує громадська організація «Інша Освіта», яка створює, випробовує та поширює найкращі практики альтернативних форм освіти, передусім, неформальної, та працює над становленням культури холістичного навчання. Партнером форуму з німецького боку є спілка «МіtОst», яка вже 15 років поспіль розвиває різноманітну та відкриту мережу Центральної, Східної та Південної Європи зі своїми східними сусідами. Форум UkraineLab реалізується в рамках проекту «Діалог заради змін» за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

Контакти:

facebook.com/UkraineLab

[email protected]


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром