У луцькій гімназії відсвяткували День бабусь

04 Березня 2017, 11:40
2263

У різних європейських країнах існує традиція відзначати День бабусь, а от в Україні досі про таке свято чули не всі.

«У Польщі 21 січня святкується День бабусь, в Італії – в першу неділю жовтня. У Франції День бабусь – національне свято, відзначається він в першу неділю березня, – написала на своїй сторінці у Фейсбуці Тетяна Репницька. – У цей день багато туристичних фірм влаштовують для бабусь з онуками безкоштовні туристичні поїздки по країні, в ресторанах складається спеціальне святкове меню, а у всіх магазинах – і у великих, і в маленьких – створюються відділи для бабусь, де тільки вони можуть купити товари зі знижкою».

У Луцьку ж День бабусі організували вчителі, учні та батьки 2-Г класу Луцької гімназії №21 імені Михайла Кравчука.

Бабусі зустріли у школі своїх онуків різноманітними смаколиками і віршами, а діти подарували теплі слова подяки за турботу, любов та увагу, поетичні рядки від батьків про маму і бабусю.

Справжнім сюрпризом для всіх стали фото бабусь, які супроводжувались розповідями учнів про них: чим видатна і найкраща саме «моя бабуся».

«Дякуємо нашій Берегині, нашій другій Мамі, класному керівнику – Герасимук Аллі Федорівні за ідею, організацію та натхнення для усіх родин! А моя сім'я дякує НАШІЙ БАБЦІ, Репницькій Галині Петрівні за те, що приїхала до нас!  В нашій родині бабцю називають ласкаво – Галина ПОТРІБНА!», – завершує лучанка свій допис і додає світлини зі свята:

1

2














1






1

1

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром