Луцькрада має саморозпуститися, – ВО «Свобода»

02 Березня 2017, 14:53
1998

ВО «Свобода» зробила заяву щодо ситуації у Луцькій міськраді.

Звернення надійшло на електронну адресу Район.Луцьк у четвер, 2 березня.

«Ситуація, яка склалася у міській раді, є проявом її системної кризи. В боротьбі за владу окремі політики абсолютно забули про інтереси луцької громади та перейшли певні межі. Ми вважаємо ганебним і нелюдським той факт, що сесія не може зібратися на засідання, щоб встановити факт смерті Луцького міського голови Миколи Романюка.

Від політичних ігрищ сьогодні страждає все місто. Втрачається репутація Луцької міськради як дієздатного органу, який мав би служити інтересам лучан і вирішувати актуальні питання життєдіяльності Луцька. Ставиться під сумнів сама легітимність ради.

Фракція ВО «Свобода» у Луцькій міськраді вважає, що Луцька міська рада в теперішньому складі повністю дискредитувала та вичерпала себе. Тому єдиним виходом з даної ситуації мало б стати ухвалення депутатами рішення про саморозпуск міської ради як недієздатного органу.

Депутати Луцької міськради мають понести політичну відповідальність і піти на дострокові вибори. На них лучани дадуть свою оцінку діям кожної політичної сили і кожного окремого депутата та отримають можливість обрати гідних представників громади», - йдеться у заяві. 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром