У місті 2 березня стартує кампанія «Жінки ЗА жінок!»

01 Березня 2017, 17:34
1505

Політичне українське лобі жінок у березні 2017 року розпочинає інформаційну кампанію  «Жінки ЗА жінок!».

Під час кампанії будуть оприлюднені приклади жіночої солідарності, взаємоповаги та підтримки. Кампанія відбудеться у рамках проекту «Побудова жіночого політичного лобі в Україні» Всеукраїнської громадської організації «Жіночий Консорціум України». 

Ініціаторки кампанії запевняють, що у кожної з нас є певна жінка, яка стала гарним прикладом особистих перемог і досягнень, надихнула на гарні успішні справи, підтримала і допомогла. Впродовж кампанії про свій такий досвід зможе розповісти кожна бажаюча жінка. 

Інформаційна кампанія стартує 2 березня у 12 містах України: Чернівцях, Тернополі, Рівному, Луцьку, Полтаві, Сумах, Херсоні, Миколаєві, Житомирі, Одесі, Чернігові, Хмельницькому. Розпочавшись у реальному режимі, акція продовжиться у соцмережах та на сторінках Інтернет-видань під тегом # ЖінкиЗАжінок.

Кампанія не випадково розгортається навесні, адже ще у 1975 році Генеральна Асамблея ООН проголосила день 8 Березня Міжнародним  Днем прав жінок та миру.  Отже, на привернення уваги до потреби захисту права жінок, особливо політичні права жінок в Україні, спрямовано інформаційну кампанію «Жінки ЗА жінок!»  

Політичне українське лобі жінок закликає і Вас долучитись до кампанії та поділитись у соцмережі біля сіті-лайта, білл-борда або світлини із банером «ЖінкиЗажінок» Вашою особистою історією. 
Не забудьте поруч із розповіддю розмістити тег #ЖінкиЗАжінок. Найактивніші учасниці кампанії будуть запрошені на Літню школу від Політичного українського лобі жінок.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром