На добудову ЗОШ №13 грошей у міському бюджеті може не вистачити

01 Березня 2017, 17:10
2341

На будівництво блоку для навчання молодших класів у луцькій загальноосвітній школі № 13 потрібно 30 мільйонів гривень.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи муніципалітету, повідомляє видання «ВолиньPost»

Представники луцької влади та КП «Волиньпроект» зустрілися з представниками батьківської громади та дирекцією ЗОШ № 13 і обговорили питання добудови цього навчального закладу.

У грудні 2016 року фахівці «Волиньпроекту» обстежили корпус № 13 школи і виявили низку дефектів. Вони рекомендували знести дерев’яну частину навчального корпусу № 1, а також розробити проект і збудувати навчальний блок для молодших класів.

Представники влади доручили до 10 березня дослідити територію довкола школи та вивчити технічні можливості для виготовлення проектно-кошторисної документації протягом наступних трьох місяців.

Секретар міськради Юлія Вусенко запевнила батьків: «Місто буде виділяти кошти на добудову школи почергово. Головне –  виготовити проектно-кошторисну документацію. Спочатку треба добудувати освітні приміщення, щоб перевести дітей початкової ланки у нові класи. Потім збудувати харчоблок, спортивний зал. На жаль, ці приміщення вже давно не придатні до експлуатації». 

На виконання будівельних робіт потрібно близько 30 мільйонів гривень, тому, окрім коштів міського бюджету, розглядаються інші джерела фінансування.

Нагадаємо, про добудову школи мова зайшла вчора, 28 лютого, на оперативній нараді міського голови, після того, як відповідна петиція лучанки зібрала необхідну кількісь підписів у рекордно короткий строк.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром