Як і де зустрічатимуть загиблого Героя Сергія Мокренка

01 Березня 2017, 14:06
2716

Очільник волонтерів Любомльщини Андрій Дем’янчук повідомив орієнтовані заходи з приводу вшанування 23-річного шачанина Сергія Мокренка (позивний «Крук»), який загинув 28 лютого в бою на Світлодарській дузі.

«У четвер вранці, 2 березня, зустрічаємо Сергія на межі Волинської та Рівненської областей. Остаточної години ще не знаємо. Наразі авто вже чекає на тіло в Дніпрі. Їдемо до Свято-Троїцького кафедрального собору, в якому відслужать панахиду та відбудеться прощання, повідомляє «Район.Любомль».

Вирушаємо до Любомля. На автотрасі Ковель – Ягодин у районі «Машівського бору» нас зустрічатиме автоколона, від початку вулиці Володимирської – живий ланцюг, через який проведимо Героя по вулиці 1 Травня до Центральної площі (там, де проводили обливання на підтримку бійців АТО). Священики з Любомльського і Шацького районів відслужать литію. Опісля відбудеться прощання. Слово матимуть побратими Сергія, вони згадають, яким був «Крук».

Далі колона вирушить до Шацька, де Сергій переночує останній раз у рідному домі. Об 11 годині на Центральній площі селища біля пам’ятника Шевченка відбудеться останнє прощання з Героєм. Усіх небайдужих просимо долучитися до гідного вшанування Сергія Мокренка».

Хто має змогу поїхати на зустріч загиблого у Луцьк, або з приводу інших питань, телефонуйте: 097-9742959 (Андрій Дем’янчук).

Прохання брати з собою свічки, лампадки, квіти, прапори.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром