Луцьких школярів задля зближення з Японією нагодували суші

28 Лютого 2017, 19:18
1953

2017 рік за ініціативою Петра Порошенка оголошено роком Японії в Україні. Це – ще один крок на шляху до співдружності двох країн, а зближення українського та японського народів посприяє розвитку діалогу культур.

І навіть у Луцькому НВК №26 долучилися до святкувань року Японії в Україні. Сьогодні, 28 лютого, з учнями 6-Д класу провели відкритий урок «Японія: культура, традиції, історія», повідомляє видання «Вісник».

Ідея з проведенням тематичного заняття виникла у вчителя математики Тамари Коць. Учні місяць готувалися до відкритого уроку, де познайомилися з історією Японії, також дізналися, що країна Вранішнього сонця відома своїм економічним дивом, її культура вирізняється вічним прагненням до краси.

Японці віддано зберігають передання і традиції предків. Кімоно і сакура стали вічними символами цієї країни. Сумнозвісна Японія відома білими журавликами – трагедією Хіросіми та Нагасакі. Не оминулий досягнень в математиці. Зокрема, учні жваво розв’язували японські задачі та судоку. Опісля дітлахи смакували традиційною японською стравою – суші.









 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром