«Я говорив про тітушок, як про суспільне явище», – Сергій Григоренко

28 Лютого 2017, 18:56
1423

Сьогодні після брифінгу керівництва Луцькради почала розповсюджуватися містом недостовірна, на думку відділу інформаційної роботи міської ради, інформація стосовно коментарів на адресу представників ГФ «Варта порядку» заступника міського голови Сергія Григоренка

Сергій Григоренко дав роз'яснення щодо своїх висловлювань:

«Під словом «тітушки» я мав на увазі народну назву людей, яких використовують ті чи інші політичні сили для здобуття влади у незаконний спосіб для тиску на своїх політичних опонентів чи громадськість. Я говорив про тітушок, як про суспільне явище, маючи на увазі неприпустимість його використання у цивілізованому світі. Засуджую використання спортсменів, силовиків чи учасників будь-яких громадських формувань для тиску, – підкреслив він. – Це висловлювання не прозвучало на адресу членів «Варти порядку», адже багато з них дійсно брали участь у бойових діях у зоні АТО та в Афганістані, і сьогодні виконують хорошу громадську роботу. Тим більше, воно ні в якому разі не стосується учасників бойових дій.(...)

Проте окремі учасники цієї організації неодноразово, як про це писали ЗМІ, перешкоджали  доступу журналістів та громадських діячів  на сесію Волинської обласної ради, що є неприпустимим та, певною мірою, надає негативного відтінку діяльності усього формування «Варта порядку». Не хотілося б, щоб у світлі  останніх політичних подій, коли партія «УКРОП» та окремі депутати хочуть шляхом політичних інтриг здобути владу в місті  і усунути команду Миколи Романюка, використовувалися будь-які громадські формування, в тому числі  й «Варту порядку». Саме тому так гостро була сприйнята поява Олександра Волянюка на сесії міської ради та транспорт «вартівців» поблизу будівлі міської ради. Нам не потрібні блокпости приватних структур у міській раді», – пояснив Сергій Григоренко.

Сергій Григоренко також  закликав журналістів та громадських діячів до спокою та збалансованої, об'єктивної подачі інформації.

Нагадаємо, раніше у ГФ «Варта порядку» назвали слoва Григoренка «відвертoю брехнею».

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром