Луцький район: чиновники і депутати демонстрували спортивні можливості

27 Лютого 2017, 23:52
2452

25 лютого у приміщенні дитячо-юнацької спортивної школи Луцького району відбулися спортивні змагання серед керівників підприємств, установ та організацій Луцького району.

Змагання проводилися з таких видів спорту: волейболу, настільного тенісу, шахів, шашок і дартсу, - повідомляють у Луцькій районній раді.

У змаганнях з шахів серед жінок в рамках Спартакіади серед керівників підприємств, установ та організацій Луцького району перше місце зайняла Муляр Світлана, яка представляла на змаганнях Луцьку районну раду. А серед чоловіків третє місце у змаганнях серед шахів зайняв депутат районної ради Свирида Олександр.

У змаганнях із шашок Луцьку районну раду представляли юрист Чаруківської сільської ради Ірина Миронюк, яка зайняла третє місце, а серед чоловіків депутат Луцької районної ради Олексій Мельник – третє місце.

Перемогу в змаганнях з настільного тенісу ,а саме за зайняте третє місце отримали радник – консультант голови ради з питань – соціально – економічного та культурного розвитку Лілія Береза та Торчинський селищний голова Юрій Кревський, який посів друге місце.

Участь у волейболі взяли: голова районної ради Валентин Приходько, депутати районної ради, а саме Олександр Бляшук, Віталій Сас, Олександр Свирида, Піддубцівський сільський голова Борис Горбатюк, Липинський сільський голова Богдан Гусак та Лищенський сільський голова Віталій Шкорупський, радник-консультант голови ради з питань медицини, освіти та зв’язків з місцевими громадами Віталій Михальчук. Команда Луцької районної ради здобула друге місце в змаганнях з волейболу.

За підсумками змагань, друге загальнокомандне місце в Спартакіаді серед керівників підприємств, установ та організацій Луцького району посіла команда Луцької районної ради.

1


1





 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром