У Луцьку АТОвцям розповіли про податковий кодекс

27 Лютого 2017, 22:00
1469

У Луцькому міському центрі зайнятості організували та провели захід в рамках «Клубу учасників АТО та членів їхніх сімей» за участю спеціаліста Луцької об'єднаної державної податкової інспекції ГУ ДФСУ у Волинській області Світлани Мокич та начальника Управління пенсійного забезпечення військовослужбовців та деяких інших громадян Лесі Дацюк.

Представник фіскальної служби Світлана Мокич ознайомила зі змінами, які відбулися у податковій системі, - повідомляють у луцькій мерії.

Поінформувала щодо декларування доходів, сплати податкових коштів та термінів, в межах яких потрібно здійснити сплату в разі бажання присутніх зареєструвати фізичну особу підприємця чи юридичну особу. Кожен учасник з числа колишніх військовослужбовців мав можливість задати запитання та отримати вичерпні відповіді щодо податкового права і податкового кодексу. Присутні занотували номер телефону гарячої лінії Луцької об'єднаної державної податкової інспекції ГУ ДФСУ у Волинській області у разі потреби звернення за інформацією чи виникнення додаткових запитань.

Начальник Управління пенсійного забезпечення військовослужбовців та деяких інших громадян Леся Дацюк повідомила демобілізованих військовослужбовців учасників АТО про те, що 6 лютого набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо пенсійного забезпечення окремих категорій осіб із числа учасників антитерористичної операції» та повідомила, які ж категорії військовослужбовців мають право дострокового виходу на пенсію за віком за наявності необхідного страхового стажу. Також розповіла про розмір грошового забезпечення у разі призначення пенсії та про пакет документів, які потрібно подати для її оформлення.

Присутні військовослужбовці вступали у дискусію, задавали питання, ділились власним досвідом вирішення тих чи інших моментів. Для з’ясування інших питань і допомоги у їхньому вирішенні військовослужбовці обмінялись номерами телефонів із запрошеними соціальними партнерами.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром