На залізничному вокзалі «самооборонівці» затримали жінку зі Сходу з «не проукраїнськими поглядами»

27 Лютого 2017, 15:49
2579

На залізничному вокзалі у Луцьку затримали мешканку Горлівки, чоловік якої нібито воює за так звану «ДНР», а дочка вчиться у військовій академії на непідконтрольній Києву території Сходу України.

27 лютого, близько 3 години ночі, «самооборонівці», перевіряючи Луцький залізничний вокзал, помітили жінку, яка почала ховатися, коли побачила людей у формі, повідомило видання «Волинь24».

Як виявилося пізніше, жінка два дні тому відправилася з Горлівки до Володимира-Волинського, ніби для того, щоб влаштуватися на роботу.

Також жінка розповіла, що має двох дітей, за якими доглядають родичі. Чоловік затриманої, за її словами, воює за так звану «ДНР», а старша дочка вчиться у військовій академії в Донецьку.

Жінка поводилася дуже дивно, плуталася в тому, що розповідала. За її словами, вона виїхала з Горлівки вже два роки тому. Перед затриманням вже працювала два тижні в одній з перукарень Володимира-Волинського. Потім, начебто, заробила грошей і поїхала додому, і навіть встигла відвідати Росію, де в неї багато родичів.

З розмови «самооборонівці» зрозуміли, що жінка має зовсім не проукраїнські погляди.

Для перевірки жінку вирішили доставити до Управління СБУ у Волинській області. Почувши це, вона помітно занервувала.

Коли ж самооборонівці приїхали до СБУ, черговий через закриті двері сказав, що вночі перевіряти ніхто не буде.

Оскільки затримувати жінку більше ніж на 3 години «самооборонівці» не мали права, близько 6 години її відпустили. 

Слід зауважити, що при собі жінка не мала ніяких документів тимчасово переселеної особи, перепусток. Пояснити, як вона проходила блокпости не змогла.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром