Старший сержант ЗСУ з Луцька пішов з життя у зоні АТО

26 Лютого 2017, 17:38
6735

Серце ще одного лучанина, який перебував у зоні проведення АТО, перестало битися.

Пішов з життя ще один лучанин: на Алеї Героїв у Мелітополі (Запорізька область) 23 лютого 2017 року з військовими почестями поховали тіло 44-річного старшого сержанта Збройних Сил України Васіна Олександра Костянтиновича – уродженця міста Луцька, випускника луцького НВК-ЗОШ-9, пише на своїй сторінці у Фейсбуці Олександр Пирожик.

Цю звістку привіз до Луцька з Мелітополя його батько, лучанин Костянтин Васін – депутат Луцької міської ради двох скликань. Обидва його сини, Олександр та Костянтин, пройшли пекло війни.

Старший сержант ЗСУ Олександр Васін служив у 23-му Окремому мотопіхотному батальйоні «Хортиця» під Широкіно, що за Маріуполем. Він займав посаду кулеметника, був заступником командира взводу.

Під Широкіним пережив перший інфаркт. Бійця відправили до Мелітополя, де нині мешкає його матір, на лікування та реабілітацію. 1 березня він мав повернутися в стрій. Але не встиг – повторний інфаркт, за словами судмедексперта, буквально розірвав його серце на шматки, повідомляє Олександр Пирожик. 
 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром