Волі: викрили незаконний гральний заклад

25 Лютого 2017, 12:07
2447

У місті викрили заклад, який функціонував під виглядом інтерактивного клубу, в якому надавали послуги в сфері незаконного грального бізнесу.

Про це інформує прес-служба поліції Волині.

17 лютого слідчі Луцького відділу поліції спільно із працівниками УЗЕ у Волинській області за процесуального керівництва прокуратури провели санкціонований обшук у приміщенні закладу на проспекті Волі в Луцьку.

Правоохоронці встановили, що заклад працював під виглядом інтерактивного клубу. В ньому всупереч Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні», надавались послуги у сфері грального бізнесу, шляхом доступу через мережу «Інтернет» до електронних (віртуальних) казино. Обов’язковою умовою була сплата гравцем готівкових коштів адміністратору закладу.

В результаті проведеного обшуку, поліцейські виявили та вилучили оргтехніку та майже 6 тис. грн.. Вилучене буде направлено до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України для проведення відповідних експертних досліджень.

У рамках кримінального провадження, відкритого за ч.1 ст.203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України, проводяться заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до протиправної діяльності в сфері незаконного надання послуг грального бізнесу.

Коментарі
26 Лютого 2017, 13:13
(Думки в слух):<br/>О! а всі інші получається законні???!!! чи просто з цим получився конфлікт інтересів, тому прийшлось його закрити і вилучити техніку?
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром