Карпенка-Карого: ДАІвці затримали авто, що без документів перевозило товар

19 Жовтня 2015, 16:42
5109

У машині правоохоронці виявили бейсбольну биту та запчастини до бензопил.

Автомобіль доставили на арештмайданчик Луцького МВ УМВС.  Наразі правоохоронці перевіряють особу водія на причетність його до скоєння кримінальних правопорушень, повідомляє сайт волинської міліції.

На вулиці Карпенка-Карого, що в місті Луцьку, працівники ДАІ зупинили автомобіль «Део Ланос», яким керував 25-річний житель міста Чернівці. На вимогу правоохоронців чоловік відмовився надавати документи для перевірки, тож на місце події державтоінспектори викликали слідчо-оперативну групу луцького міськвідділу міліції.

Під час огляду транспортного засобу правоохоронці виявили бейсбольну биту та 25 упаковок із написом «Штіль», в яких були запчастини до бензопил. Однак жодних документів на товар у чоловіка не виявилося.

Подія була зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події луцького міськвідділу міліції. Проводиться перевірка.

Коментарі
19 Жовтня 2015, 20:54
А покажіть мені хоч одного підприємця, який має документи на промисловий товар із синьою печаткою. Не тільки з Чернівців з Калинівського ринку, а й із луцьких фірм.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024