Шахраї ледь не «розвели» лучанку на гроші

23 Лютого 2017, 07:27
1674

Мешканка обласного центру, зацікавившись оголошенням про здачу в оренду квартири, мало не перекинула гроші на рахунок невідомої людини. Проте її вчасно застерегли від необдуманого вчинку банківські працівники.

Про це Viktoriya Makhnovska розповіла на власній сторінці у Facebook, повідомляє видання «Волинські новини».

З її слів, оголошення знайшла на сервісі OLX. Йшлося про квартиру в центрі міста, біля ЦУМу, за невелику оплату – 1800 гривень плюс комунальні послуги.

«Як повідомив під час телефонної розмови Роман, сам має бізнес в Іспанії, квартиру ж придбав для племінниці, у якої нібито є опікуном, і поки квартира стоїть без діла, вирішив здати в оренду.

Домовилися зустрітися після 17-ї години, зідзвонилися. Перед зустріччю попросив перетелефонувати, але на інший – робочий – номер, бо ніби не мав коштів на рахунку. Попросив перекинути на моб. номер 120 гривень, бо нібито мав дзвонити за кордон до людей щодо надання їм послуг автосервісу. Обіцяв, що при зустрічі поверне кошти», – розповідає жінка.

Однак лучанці зателефонували з банку і перепитали, для чого скидає кошти невідомій людині, і чи не називала номер банківської картки тощо.

«Банк повідомив, що цей мобільний номер занесений у списки шахраїв, і щодо нього вже неодноразово зверталися люди зі скаргами (люди скидали кошти через вк, viber і їх ошукали)… Мій платіж банк, дяка Богу, скасував», – йдеться у дописі.

Вона також оприлюднила контактні телефони шахрая: 097-569-04-91 (той, що був на OLX), 098-542-47-87 (так званий “робочий”) та додала фото його оголошення.


 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром