Луцьких підлітків навчали управляти часом

22 Лютого 2017, 22:16
1929

У рамках реалізації лідерської програми для підлітків «Компас» 17 лютого для дітей із сімей, що потребують особливої соціальної підтримки, сімей учасників АТО, внутрішньо переміщених осіб був проведений тренінг на тему «Управління часом».

Під час заняття діти дослідили поняття тайм-менеджменту, проаналізували використання свого часу протягом дня, визначили часові періоди, коли працюється найбільш ефективно, коли ефективність знижується. Також учасники тренінгу дізнались про хронометраж та отримали завдання оцінити час, який вони витрачають для виконання різних завдань, - повідомляють у луцькій мерії.

Тренінг провела волонтерка ВОГО «Корпорація щастя» Алла Сенюк, котра координує підлітковий лідерський проект «Компас». Проект реалізується ВОГО «Корпорація щастя» за підтримки Луцького міського центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді.


Довідка. «Компас» - це тренінгова програма для підлітків, що допомагає знаходити свій шлях в сучасному швидкозмінному та непередбачуваному світі.

Мета програми: сформувати у підлітків уміння ціле покладання, управління часом, спілкування та співпраці, що мотивують їх рухатися до свого успіху і робити самостійний вибір на користь собі.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром