Луцьких школярів і студентів «спокушали» освітою в Польщі

21 Лютого 2017, 23:59
1814

У рамках Пункту європейської інформації у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва відбулись Дні абітурієнта з офіційними представниками польських вишів.

Про переваги європейської освіти, можливості практичного навчання, практики і працевлаштування, про те, чому варто обрати навчання в сусідній Польщі, розповідали луцьким школярам та студентам, - повідомляють організатори.

«Ми намагаємось своїм читачам надати найновішу та достовірну інформацію щодо здобуття європейської освіти, – розповіла директор бібліотеки Алла Єфремова, – з кожним роком в нашої молоді все більше шансів стати студентами закордонного вузу. Є багато стипендіальних програм, про які ще не всі знають. Диплом визнається в більшості країн світу. А спеціальності на вибір – найреспектабельніші і гранично конкретні. Абітурієнтів та батьків приваблює помірна плата за навчання, коли мова йде про сусідню Польщу. Більше того, за умови відмінних знань, проявлених при конкурсному відборі, з’являється шанс отримувати стипендію, тим самим відшкодовуючи собі витрати на проживання».

«В нашій бібліотеці діє виставка «Європейська освіта», в якій розміщено найновішу інформацію від вузів Польщі. Кожен читач має можливість  ознайомитись із матеріалами вступної кампанії  на 2017-2018 роки і безкоштовно отримати друковану продукцію. Адже, це чудово, коли абітурієнти мають вибір», – зазначила координатор Пункту європейської інформації методист бібліотеки Оксана Романюк.






 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром