Стрілецька: будівництво у дворі продовжують

16 Червня 2015, 14:04
5396

Мешканці вулиці Стрілецька, 27 продовжують боротися проти незаконного будівництва багатоповерхівки на місці спортмайданчика. Бо ж за вимогою місцевої влади його забудовник так і не припинив. 

Ще місяць тому люди звернулися із заявою в УМВС, щоб перевірити законність будівництва. Організували збори, на які запросили і луцьких депутатів, і забудовника. Місцева влада обіцяла взяти питання на котроль. Але мешканці побоюються: поки запрацює відділ, що боротиметься з незаконними забудовами, чи тимчасова комісія, можуть вже збудувати кілька поверхів. 

Тим часом міліція не побачила складу злочину: 
«У травні мешканка будинку Юлія Вусенко зверталася щодо незаконного спорудження паркану біля залізничних колій.  Відомості про цей факт були внесені у Журнал єдиного обліку заяв і повідомлень Луцького МВС. Були проведені перевірки, але криміналу там не знайшли, тому  кримінальне провадження за цим фактом не відкрили», - протокольно розповіли у прес-службі міліції.

Юлія Вусенко розповідає, що з міліції цю заяву направили в управління архітектури і містобудування.

«Мені  відповідь прийшла з архітектури, що все законно, і він будує на своїй ділянці.  Але факт, який я вказала в заяві про самовільне захоплення території забудовником, проігнорували», - зазначила вона. 

До слова, обурені мешканці категорично налаштовані боротися за свою територію, навіть готові самотужки знести самобуд.

Аріна КРАПКА

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром