В «дачній лабораторії» лучанина знайшли амфетамін і марихуану

21 Лютого 2017, 13:49
2152

Співробітники управління протидії наркозлочинності спільно із слідчими Луцького відділення поліції під час проведення санкціонованого обшуку вилучили в жителя обласного центру наркотики та приладдя, пристосоване для їх виготовлення.

Заборонені речі 29-річний лучанин зберігав у дачному будинку за місцем свого проживання, повідомили у секторі комунікації поліції Волинської області.

У результаті проведення обшуку поліцейські вилучили в нього, зокрема, 100 г. порошку синтетичного походження білого та жовтого кольорів, схожий на амфетамін, та 15 г. речовини рослинного походження, ймовірно – марихуани.

Окрім цього, в приміщенні лучанина правоохоронці вилучили хімічні речовини в рідкому стані в різних ємкостях, предмети хімічного обладнання, які пристосовані для виготовлення наркотичних речовин кустарним методом.

Слід відзначити, що чоловік у минулому уже мав проблеми із законом та притягувався до кримінальної відповідальності.

Вилучені предмети та наркотичну речовину слідчі направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Відомості поліція внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 263 Кримінального кодексу України. Мова йде про незаконне виробництво, виготовлення, зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин в особливо великих розмірах.

Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.



 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром