Очільницю луцьких муніципалів символічно покарали за порушення трудової дисципліни

20 Лютого 2017, 13:21
1769

У Луцьку щодо очільниці департаменту муніципальної поліції Юлії Сиротинської застосували дисциплінарне стягнення у вигляді затримки на 3 місяці присвоєння чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування. 

Про це повідомили 20 лютого під час засідання комісії з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту, повідомляє видання «ВолиньPost». 

Микола Федік повідомив, що раніше до комісії звернулися представники «Народного контролю» щодо очільниці муніципальної поліції Юлії Сиротинської. Нагадаємо, у зверненні просили провести службову перевірку щодо Сиротинської, яка у час, коли мала перебувати на навчанні, нібито перебувала за кордоном. Тож тоді комісія направили звернення міському голові. 

Федік озвучив відповідь за підписом першого заступника мера. Згідно із розпорядженням міського голови від 13 грудня 2016 року, до директора департаменту муніципальної поліції застосовано захід дисциплінарного впливу у вигляді затримки на 3 місяці присвоєння чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування. 

Також у відповіді йдеться, що, відповідно до статті 149 кодексу України про працю, за порушення трудової дисципліни може бути застосоване лише 1 дисциплінарне стягнення. Зважаючи на викладене, Сиротинська понесла відповідальність.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром