«Я побачила, як хлопчик летів в повітрі», – свідок по справі Мігаса

20 Лютого 2017, 11:12
2226

У Луцькому міськрайонному суді продовжується розгляд справи щодо аварії, яка сталась на вулиці Дубнівській, внаслідок якої постраждав 16-річний юнак. 

Сьогодні, 20 лютого, суд заслухав свідків, про допит яких клопотав прокурор Олександр Кравчук, повідомляє ВолиньPost.

Так, водій машини, яка внаслідок ДТП отримала механічні ушкодження з самого початку допиту заявив, що претензій до обвинуваченого Володимира Мігаса не має, позаяк той повністю відшкодував усі завдані збитки. Водночас свідок не бачив чи гальмував Мігас перед зіткненням та з якою швидкістю їхав. А про те, чи чув, що Мігас перед зіткненням збив 16-річного Владислава Андрушківа відповів неоднозначно - ніби й не знав нічого, а ніби й чув.

Другий свідок по справі - приватний підприємець розповіла, що того дня вона перебувала в перукарні, яка знаходиться поблизу "Луцькводоканалу". Коли жінка вийшла та сіла в автомобіль, то почула гучний звук і одразу ж вийшла з автівки.

"Я повернулась і побачила , як хлопчик летів у повітрі. Я одразу побігла до нього і почала викликати швидку. В другого хлопчика на той момент почалась сильна істерика, він кричав і плакав. Тоді я повернулась в напрямку перехрестя і побачила ще два зіткнення. Тоді я сказала диспетчеру швидкої, що треба буде мабуть більше карет",- розповіла свідок.

Працівник ліцею, в якому навчається Владислав Андрушків розповіла, що саме проходила неподалік " Луцькводоканалу" і також стала свідком аварії.

Жінка розповіла, що Мігас навіть не намагався гальмувати, а погляд потерпілого Андрушківа пам'ятає й досі.

"Він дивився на мене такими мертвими очима. Цей погляд в мене перед очами стоїть і досі", - розповіла жінка.

Та додала, що товариш Владислава, який разом із ним переходив дорогу отримав важке потрясіння і довго не міг опам'ятатись.

"Його також забирали в швидку, намагались заспокоїти. А коли його відпустили, то він ще намагався побігти до машин на перехрестя. Його ледь спіймали", - резюмувала свідок.

Наразі заслуховування свідків триває.

Коментарі
20 Лютого 2017, 13:33
Цей мігас скільки помню він вживає алкоголь та сідає за кермо в нетверезому стані ось результат пора зупинитися
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром