Повноваження Юлії Вусенко пропонують припинити достроково

20 Лютого 2017, 10:51
1910

Депутати Луцької міської ради пропонують достроково припинити повноваження секретаря міськради Юлії Вусенко.

Про це стало відомо під час засідання міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту, 20 лютого, пише ІА Волинські новини.

Доповідати від комісії голова Микола Федік доручив Микиті Рабану. Він, своєю чергою, пояснив, відповідно до ЗУ «Про місцеве самоврядування» пропонується достроково припинити повноваження секретаря міськради Юлії Вусенко.

Начальник юридичного відділу Олександр Рачков запитав про наслідки проекту рішення, бо, на його думку, може бути порушений принцип Конституції України про безперервність влади. Мовляв, хто виконуватиме обов’язки секретаря та міського голови, поки не виберуть нового.

У відповідь на це Микита Рабан пояснив: підписання документів в частині виконавчих органів, зокрема, фінансового характеру, виконуватиме перший заступник. А ось сесійні засідання до обрання нового секретаря, додав депутат Ігор Поліщук, вестиме людина, яку спільно депутати визначать на сесійному засіданні.

Троє з чотирьох членів комісії підтримали проект рішення.

Коментарі
20 Лютого 2017, 22:28
А в чому її звинувачує "міська рада з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту"? Зі статті зовсім не зрозуміло. Чи це просто "троє з чотирьох" членів комісії собі так вирішили, бо вона їм обличчям не сподобалась?
20 Лютого 2017, 23:53
Бачите, молода жіночка,тимчасово, має більше влади як "пузаті дядьки". Жаба душить!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром