Ківерцівська: автобус «Кромберга» залишив після себе брудну калюжу

17 Лютого 2017, 10:34
1901

Чорна калюжа від машинного масла та забруднений фільтр на дорозі уздовж вулиці Ківерцівської, які з'явилися там 14 лютого, викликали запитання у лучан: «Чому цього ніхто не прибере?»

До видання «Конкурент» звернувся читач, який розповів, що 14 лютого поблизу зупинки Чкалова, що на вулиці Ківерцівській, був помічений автобус заводу «Кромберг енд Шуберт». Транспортний засіб стояв з відкритою задньою кришкою. Позаду нього лежав автомобільний фільтр та розлилася калюжа машинного масла.

«Звісно, місце злочину ніхто не прибрав», – зауважив він 15 лютого і продемонстрував фото на підтвердження.

Масляна калюжа від автобуса, яку станом на 15 лютого ніхто не розчистив:


 

Піар-менеджер компанії «Кромберг енд Шуберт» Тетяна Сомова пояснила, що перевезення працівників заводу здійснює фірма-підрядник «Преміум-Сервіс ЛТД», і порадила звертатися за коментарем до них. «Кромберг енд Шуберт», мовляв, жодного стосунку до інциденту не має.

Своєю чергою, начальник автоколони підприємства-перевізника Олександр Мална розповів, що забруднення дороги – не їхня провина. Справа в тому, що згаданий автобус став учасником ДТП. У нього в'їхала легкова машина. Зіткнення призвело до поломки і, як наслідок, витікання масла.

Факт дорожньо-транспортної пригоди підтвердила й речниця Управління патрульної поліції Луцька Ольга Бузулук.

То хто ж має очистити ділянку від бруду? На це питання відповів директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Юрій Крась.

«Зимовим утриманням дороги займається комунальне підприємство «Луцькспецкомунтранс». Ми транспорт постійно не випускаємо, коли дорога розчищена від снігу. Тим паче, що це крайня вулиця. Можливо, не бачили забруднення», – каже він.

Директор департаменту запевнив, що дасть вказівку і «сьогодні-завтра» (16-17 лютого) ділянку приберуть.

Коментарі
17 Лютого 2017, 16:05
я в шоці
17 Лютого 2017, 16:05
від редактора
17 Лютого 2017, 16:06
На гордіюк насрав собака і втік в сторону ківерець
17 Лютого 2017, 16:20
А редактор в шоці від вас)
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром