У «Сіті-парку» організували чергове оновлення

16 Жовтня 2015, 10:55
5739

Посадили більш як 70 дерев і запустили рибу.

Межі досконалості немає – мабуть, такого принципу дотримується спонсор соціального проекту «Сіті-парк», продовжуючи четвертий рік облаштовувати місцину, яка і без того сьогодні є одним із найзатишніших куточків Луцька, пише Таблоїд Волині.

Чергову акцію із розбудови «Сіті-парку» влаштували сьогодні, 15 жовтня. Вздовж алей висадили нові дерева, а в річку запустили мальок карася.

Випускати карасів на берег річки прийшли навіть зовсім юні рибалки.

Дитячий інтерес зрозумілий: на далекі озера їздити їм ще рано
Дитячий інтерес зрозумілий: на далекі озера їздити їм ще рано

 

Загалом на акцію прийшло чимало місцевих, що помітно потішило організаторів заходу.



«Добре, коли бізнесу вдається не тільки вкласти гроші і зробити добру справу, а й показати приклад іншим, залучити місцевих, які вклавши свою працю будуть ставитися до того, що у нас разом вийде, як до свого власного», – зізнався у розмові з журналістами автор і головний спонсор соціального проекту «Сіті-парк» Андрій Покровський.

До речі, формально, так воно і є, адже «Сіті-парк» споруджено на комунальній землі, а тому все, що тут споруджується – належить лучанам.

Перше дерево символічно посадив Андрій Покровський
Перше дерево символічно посадив Андрій Покровський


І малеча допомагає
І малеча допомагає


 

«Протягом останніх чотирьох років, разом з командою «Майтім», ми проводимо щоденну роботу із облагородження цієї території, я радий бачити кожного небайдужого, який підтримав сьогоднішню акцію, мені приємно знати, що до нас щодня долучаються нові однодумці і я кожному хочу висловити особисто подяку», – зазначив спонсор.

За результатами двогодинної роботи, у «Сіті-парку» з’явилося 70 нових дерев: дубів, берізок та сосен.

«Наші спільні зусилля змінять місто на краще. Сьогодні ми тут зібралися разом, щоб збільшити кількість зелених насаджень, чим покращимо зовнішній вигляд та екологію рідного міста. Кажуть, що за життя потрібно обов’язково посадити дерево. Насправді цього недостатньо: потрібно, щоб посаджених дерев було більше, аніж зрубаних. Отож, давайте посадимо першим саджанець Дуба, адже це – дерево життя і в той же час – символ могутності та довговічності!», – звернувся Андрій Покровський до учасників акції.


Користуючись нагодою, місцеві звернулися до Андрія Покровського і з приводу інших ідей та пропозицій.


 

«Знаємо, що ви балотуєтеся від нашого округу до міської ради. То ж хочемо просити, щоб разом ми організували спільну роботу так, аби наше житло, двори і будинки були в такому ж стані, як цей парк, який Ви із закинутого чагарника перетворили на європейську зону відпочинку», – звернулася мешканка сусіднього будинку до Андрія Покровського.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром