Гунчик і похвалив, і насварив міську раду

16 Лютого 2017, 15:18
1552

Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик закликав Луцьку міську раду приділити більше уваги розчищенню міста від снігу.

Про це йшлося під час засідання обласного антикризового енергетичного штабу 16 лютого, повідомляє «Волинський інформаційний портал».

Директор департаменту житлово-комунального господарства Волинської ОДА Андрій Пиріг розповів, що в області для розчищення заметів застосовують від 35 до 75 одиниць техніки. За його словами, ситуація щодо розчищення вулично-дорожньої мережі області стабільна. 

Натомість Володимир Гунчик зауважив, що має що сказати з цього приводу Луцькій міській раді.

«Минулого року ви дуже багато зробили по прибудинкових територіях. Дуже багато, молодці. Але сьогодні вкрай в негативному стані є розчищення прибудинкових територій. У всьому місті, де я не був, я не бачив прибудинкових територій, де мешканці могли б нормально пересуватися. Різко збільшився відсоток травматизму. Я розумію, що зима на завершальному етапі, але ситуація, яка є, мене непокоїть. Закликаю Луцьку міську раду звернути увагу на розчищення міста від снігу», – сказав він.

Коментарі
16 Лютого 2017, 20:25
Хоча Романюк помер, але вже якось без Гунчика справимось...
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром