Лесі Українки: погодили ділянку фірмі, яка хоче будувати офісний центр

16 Лютого 2017, 14:00
1622

Підтримали проект рішення щодо визначення меж земельної ділянки на вулиці Лесі Українки, де приватне підприємство планує побудувати торговельно-офісний центр поряд з житловими будинками.

Про це стало відомо під час засідання земельної комісії міськради 16 лютого, повідомляє ІА Волинські новини.

Як повідомив начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала, ПП «КИЙ-Х» повторно звертається з проханням надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вулиці Лесі Українки, 19а (площею 0,0112 гектара). Павільйон, розташований на цій ділянці, є зареєстрованим нерухомим майном та придбаний у власність. До проекту є зауваження архітектора.

Голова комісії Євгеній Ткачук зауважив, що цього разу підприємство планує побудувати одноповерхову будівлю на цій ділянці. Представники підприємства під час засідання сесії міськради нещодавно презентували проект будівництва двоповерхового торговельно-офісного комплексу, суміжного з житловим будинком, але проект рішення не підтримали депутати.

Начальник управління містобудування та архітектури Леонід Герасимюк зазначив, що в таких габаритах будівля все одно не може бути споруджена.

У підсумку, члени комісії рекомендували підтримати проект рішення. Голова комісії зазначив, що підприємство все одно буде зобов’язане погодити проект з управлінням містобудування та архітектури і провести громадські слухання, тож «нехай наводять лад у Старому місті».

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром