Підгайці: волейбольний турнір присвятили пам’яті воїнів-інтернаціоналістів

15 Лютого 2017, 22:15
3115

11 лютого в селі Підгайці відбувся традиційний турнір з волейболу, присвячений пам’яті воїнів-інтернаціоналістів Валерія Шиманського та Віктора Ткачука.

В урочистому відкритті змагань взяли участь голова районної ради Валентин Приходько, голова районної державної адміністрації Ігор Ярмольський, Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк, голова обласної Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Григорій Павлович, Надія Шиманська і Зінаїда Ткачук – мами загиблих « афганців», представники ЗМІ та ін. Про це повідомляють у Луцькій райраді.

У турнірі брали участь команда управління державної служби надзвичайних ситуацій у Волинській області, команда с.Підгайці, збірна команда Луцького району та команда Любешівського району. У першій зустрічі команда  управління державної служби надзвичайних ситуацій у Волинській області з рахунком 2:1 переграла збірну команду Луцького району. Господарі змагань досить легко здолали  молоду та перспективну команду з Любешівського району 2:0. В грі за третє місце збірна команда Луцького району зуміла переграти своїх суперників з Любешова (2:1). У фіналі новачок турніру, команда управління державної служби надзвичайних ситуацій у Волинській області, з рахунком 2:0 перемогла господарів змагань і вперше стала переможцем цього турніру.

Команда-переможець та команди-призери змагань були нагороджені кубками, а учасники – медалями та грамотами від організаторів змагань.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024